Lite låtar =)

Parry Gripp – Cat Flushing A Toilet
Parry Gripp – Fuzzy Fuzzy Cute Cute
Resten av låtarna i albumet e oxå "bra" men dessa e ju lätt de bästa! XD

Tååååårta!

Hehe....Det blev lektion idag :D Yay! Hoppning va de och för mig blev de till att bjuda på tårta :P Choklad tårta nästa vecka då *MUMS* Hon gick helt ok i övrigt. Lite överpigg + obalans från min sida = Ner på marken
Blev helt chockad av att hon inte sprang iväg utan stannade vid mig....? Brukar alltid få panik av att stigbyglarna slår så mot sidorna, men neej! :) Positivt....Detta resulterade i ett happy face från min sida, jag satt och flinade resten av lektionen tror jag :P Haha...vi kom oxå på ett mer naturligt material än silikon XD Vi e fan inte kloka i huvet XDx2


/Mimmi

fixa

ska fixa till texten sen men de tar så äckligt lång tid så jag fixar de sen :)
/Mimmi

Morgonstund har guld i mun!

Ja ett litet stört morgon citat elr vad man nu ska kalla det!?:P Lektion idag? ingen aning, men hoppas gör ja ju såklart:) Ska snaaaaaaaart till skolan med mitt trötta ansikte och en super bra bok :/ ber om ursäkt över detta lama inlägg!
Den äger sönder :)
/Mimmi

Tjockis ;)

Hehe... Har ätit mat och mina totalt misslyckade kola kakor ;) Jag e så tjock :P Tittar på "Greys anatomy" nu och ska pilla lite me designen nu, hehe....blå text :P Tips på färg ngn? :)

/Mimmi

Klar...

....med rummet, spanskan och No:n.....Orkar inte plugga mer fysik idag, de suger -.-' + att ja typ inte fattar ngt! So:n e inget måste ännu så den ligger jag lågt med just nu...Ska göra kola kakor elr ngt imellan och sen kanske jag e mer sugen på plugg ;)
Sommarminnen....<3
/Mimmi

Plugg!

Hemma från stallet och en helt underbar chey :)<3 Ingen kick elr ngt i galoppen :) Sånt gör matte glad, fin i formen förövrigt :) Känns verkligen att vi är back on track :) Ska iaf ta och städa rummet och sen plugga spanska, fysik o So De här kmr låta helt sjukt, men jag e faktiskt lite halv taggad till att plugga?:O Men jag har och får så mkt ork o energi när de e ljust så länge :) Så ska ta o äta lite plugg godis till me :D ;) Ska börja med mitt bomb nedslag till rum, ses sen :)

Hehe...Gelis i en otroligt snygg knopp jag gjorde innan tränsningen ;)
Se på öronen hur mkt hon uppskattar den :P

/Mimmi

Make the pain go away!

Tjoooooboooo på er :) Hur mås de? :) Har nu varit i skolan o sen spelat! Spelningen gick helt ok och jag hade 135 rätt av 140 möjliga på spanska provet! (Y) Jag äger! ;P Ska alldeles strax till stallet, uteritt hoppas vi på ;) Sen blir det So, Spanska och No :/ Men lite design ska pillas me oxå :) Sessssssssss


/Mimmi

Ramlade

Det ramlade in besökare under gårdagen, tack, tack :) Sitter nu här och äter, macka och chokladlatte (I brist på oboy pulver) *MUMS* Ska snart till skolan, går (som varje dag -.-') 08.10 - 15.20 Det suger att sluta så sent 4 dagar i veckan!! Men, får ta och sluta tjura nu :) Funderar på uteritt idag, tkr ni? :)
/Mimmi

kanon...

Designen är inte klar ännu, men orkar inte mer för idag :) God natt! :)

/Mimmi

...


underbaraste pownien ever!

Jag har vääärldens, bästa, underbaraste, vackraste, sötaste pownien ever! :) Hon var aset duktig idag :)<3 Gick fint i skritt, trav och galopp (OMG!!) :) Kickade lite i början i höger galoppen, men de släppte ganska snabbt och jag kunde till o me sitta ner, WOW!! :O ;) Stooor kram på henne, min lila rump nisse :)<3 Orkar ärligt inte fixa me So:n idag, men de e lugnt eftersom jag faktiskt har exakt 2 veckor på mig....:) Men jag ska ta och spela lite, har träning imorrn så....:/ Aja ses förmodligen lite senare :)


/Mimmi

Tack<3

Tack, Tack, Tack! :') Och välkomna alla nya läsare :) Ni får varsin enorm kram :') Gjort min dag idag <3

/Mimmi

hehe....

;) E allt jag säger :) Gókväll, trevlig helg :P Fint rim va? :P;)

________________________

Heej :) Försökte blogga imorrse men när jag tryckte på "Spara & Publicera" började datorn dampa och då var klockan typ 07.50, så hann inte göra ngt nytt...:/ Men, men :) På rasten va vi hemma hos Clara (S)....Hur tänkte vi egentligen? -.-' Hon bor hyfsat långt bort så jag fattar seriöst inte hur vi tänkte, med en cykel..?:P Aja, vi kom inte för sent iaf men nära...Pluggisar som vi e ;) Ska typ vid 5 dra till Gelis Gneis och sen blir det lite So skrivning för mig :/ Usch...Lag och rätt -.- SUUUUGER! Vilken färg ska jag ha idag? :)

/Mimmi

Mkt man hinner!

Man hinner mkt på en kväll :) Har stylat Malin....Valt kläder, skor, målat naglar o.s.v. :)(Y) Hon blev riktigt het ;) Hehe...;P Som "Nattmacka" ska jag ta och titta på "Ponny akuten" och kanske "Världscupen i hoppning" :) Men får se vad det blir :) Gónatt :)

/Mimmi

Sorry!

Verkligen Förlåt, men mitt internet har inte funkat...Blir jag lycklig då? NEJ! :S Ska sluta klaga nu och berätta om gårdagen och dagen :) Igår (Efter att mitt internet la av...) så kollade jag på "Marie Antoinette" medans jag putsade tränset (Aachen tränset) , sadeln och sadelgjorden :) Fiint, fint :) Gick sen och la mig och sov redigt gott! Första gngen på länge :D! Idag då....Först minnesstund på morgonen för Wilma Frankner som dog i Fredags, 12 år gammal :'( Sorgligt att en så ung människa dör.....Kmr från Habo.....Sen hade vi iaf matte, idrott och Sv/So och slutade 13.05(Y) Sen drog jag till stan me Clara och mamma :) Hööks, Charlies och Ekóhallen! Hööks: Pannband, Bett (ska bytas, de va för litet) och lädertyglar. Charlies: Nya stövlar, YEY!!!!:DDD Ekóhallen: Ett täcke (Ska bytas, för litet) :) Så trevlig shoppingdag i hästväg :) Red Gelis med nya pannbandet, tyglarna och stövlarna!!! YAY, Helt fucking underbart att rida med stövlar igen! :D Men kmr tvr att ha skavsår i knävecken, men, men, vill man va fin får man lida pin ;) Hon gick helt okej men blev otroligt snabbt svettig :O Red nog aningen för hårt, men komprommisade med att inte rida så länge ist :) Sitter nu och har kollat igenom dagen jag missat på FB och alla's bloggar :) Heej då :)


/Mimmi

Pannband?

Funderar starkt på vilket utav mina pannband som är snyggast..? Det på Pullargrimman elr det på aachen tränset? Det snyggaste vill jag ju OC ha på aachentränset, då de e de jag använder mest! :) Ska försöka ta ett kort på dem så ni får se :)
/Mimmi

Haalluu!

Heej! :) Har varit i stallet och kom hem för typ 40min sen...Red Gelis i ridhuset då Vancis låg utanför nu...:/ Blev lite distraherad eftersom han hade legat i ridhuset :'( Red henne "hoppning style" idag me ;) Korta (Enligt er inte ett dugg korta :P) stigbyglar, pullagrimman på och benskydd, woho! :) Galopperade av henne idag me, otroligt vilken energi hon har :O? Hon ville inte ta ett enda skritt steg, så de blev lite slarv ridning idag men hon gick väldigt bra på tygeln :)(Y) Kommit fram till att man inte når ngnstans me skänkeln när man har korta stigbyglar!! (N) Så när hon skulle kryssa med bakbenen fick jag ta ur benet ur stigbygeln för att nå....!Fick oxå en liten söt "Happy" katt av pappa från Kina.:) Men skriver mer ikväll, blir kanske stan imorrn me Clara :)
Katten jag fick :P
/Mimmi

natt

Ska sova nu efter dagens alla händelser :( Ses imorrn, antar ja
/Mimmi

Otroligt

Jag lever i en jävla lögn just nu...Kan inte se att Vancis e borta! Finaste fuxen, han finns inte här mer, men jag känner ingen sorg, vrf? Jo för att just nu så kan inte jag se att de har hänt ngt! Jag kan inte ens föreställa mig att ngn av hästarna e borta! De känns så jävla otroligt, överväldigande och omöjligt! Han e borta, men jag känner ingenting, jag känner inget eftersom han fortfarande står där i stallet i mitt huve! Vill väl inte hlr se sanningen men försöker ändå inte förneka den! Hjärnan blockerar tankarna av sig själv! Men du kmr alltid leva kvar, Finaste, vackraste, underbaraste Vanceur, du lever vidare i våra hjärtan där du alltid har en stor plats! Rest in peace Vanceur, make your pain go away!

/Mimmi

R.I.P.

VANCEUR
E:Vancouver U:Molly
f.1989 - 2011
R.I.P.
8'(


/Mimmi

Rastlös

Blir så jävla rastlös av all väntan och varma luft! Usch, usch, usch!!! Ikväll får ni veta :/
/Mimmi

.....

Livet e bra hårt ibland! Ingen, ingen kan ändra på det, de är de hemska, de e de sjuka! Jag sörjer med dig! Kom ihåg det!

Vaken

Gómorron på er :) Vaken nu och ska snart till stallet! :) Ska ha gäster vid halv 2 så måste hinna städa huset innan det oxå...Det blir hektiskt! :) Heej svejs på er :)
Min going :)<3
/Mimmi

Mackor :)

:) Hemma från stallet och min Gelis Gneis :) Red först ut in i skogen, men sen upptäckte jag att det var snö därinne så jag vände....Jag borde få ngt pris, jag kortade lädrena 2 hela hål! Kände mig som värsta hoppryttaren ;) Haha.... Ne men jobbade inte så mkt med formen, var för trött för det, så Galopperade mest av henne så hon fick springa :) Hon gör fortfarande sina äckliga galoppombyten men i slutet så "skärpte" hon till sig och slutade hoppa :) Ska alldeles strax äta varma mackor c(8 Mmmmh.... Det är superduper gott!! :)


/Mimmi

Veckans....

Veckans diss! Veckans diss blir nog....Ingen diss..? Kmr inte på ngt faktiskt! :)
De e ju possitivt :)

Veckans hiss! Veckans hiss blir att Gelis är på bättringsvägen och ansiktsmasken
jag testade idag :)(Y) Den värmer upp sig sj när den appliceras på huden,
den var skiitskön :)

resultat....!


Hmmm....Ridningen i t-shirt igår resulterade i sjukdom idag...-.- Ush...! Men hemma från skolan nu, vilket e väldigt skönt! Hade iaf bara chilliga lektioner så missar inget...! Ska gå ner i källaren med täcke och kudde o glo på TV :) sjuka kramar och så hörs vi sen :)

Fiifan vad jag längtar tébaks té NY <3

/Mimmi

tuff natt!

uuuh....Vill bara gå o lägga mig igen! Det känns ungefär så här just nu.....Ngn har mitt i natten smugit sig in i mitt rum, slängt en sten i huvet på mig och sedan sprutat in 500kg botox i kindera....-.-' Låter de kul? Ska snart dra till skolan....Hoppas det går över under dagen! Då kanske jag kan skriva lite kul nyheter :)


/Mimmi

Godnatt

För trött och för deprimerad för att updatera om ridpasset, skriver om det imorrn, om depressionen är över vill säga....God natt!

/Mimmi

heej!

Hallu :) Hemma från skolan (Y) Ska snart ta och städa mitt rum och funderar fortfarande på vilken outfit jag ska ha, hmm... Funderar starkt på om jag ska köra på en ansiktsmask idag me.....Ett till hmm.... Ja, inte så mkt idag men ses sen :)
/Mimmi

Hemma

Hemma från skolan, Clara och stallet :) Skolan sög ju rumpa som vanligt, men det gick ganska fort :)(Y) Hade spanska prov :/ men det kändes helt ok :) Va med Clara o hade skojj :) och sen stallet då :) Hon gick jätte fint i skritten och jätte fint i traven i slutet oxå! :) Galoppen...njee...:/ men, men :) Har nu dessutom haft en liten "Mimmi stund" :) Alltså dusch, ansiktsmask, rakade ben och lite trimmnig :) väldigt skönt! (Y) Ska nog snart ta o sova, sviinigt trött...-.-' Lektion för Anette imorgon, vilken outfit ska jag ha tkr ni? :) Vit, grön, brun elr blå? :)

Den här filten la jag på Gelis i Måndagskväll under natten, igår när jag tog upp den ur boxen såg den ut såhär...! Råttorna har ätit upp min filt!!!!

/Mimmi

Sitter med Clara :)

Sitter o äter med Clara :) Ska dra tillbaks till skolan nu :) ses...! :D
/Mimmi

Trööött!

*GÄSP* God morron på er :) sovit gott? Idag blir det för mig slappar dag :)(Y) har inte sovit ngt i helgen så tar igen det under dan ;P Haha....Kul va det igår iaf, även om det var otroligt uttmattande! Har nu testat "Beauty trimmern" som jag letade i kvitton efter vad den hette :P Orkade inte gör det igår....! Och mascaran, super bra (Y) :D + att jag igår hade de "blå sakerna" på Gelis  :) Alltså blå lindor, blått schabrak och de blåa skrittäcket, allt nyinköpt :P + att jag oxå hade den blå pikétröjan :) Måste ge en stor hiss till ullareds fleece lindor! Deras i fleece är inte så stumma som de flesta andra är, utan dem är mer elastiska och väldigt bra på det sättet! :) Ses sen, just det, ska skriva ner hela kvittot sen så det blir mer "fullständigt" Jag visste inte vad endel kostade och var alldeles för trött för att leta kvitton -.- Åter igen, ses sen :)
Det jag hade igår :)
/Mimmi

Inköpen :)(Y)

Här kmr allt jag köpt + alla hästgrejjer vi köpt! :)


RÖTT SCHABRAK,JAG BETALADE, COPPERFIELD, 119KR

DL MÅTT, MAMMA BETALADE,?,?

SVARTA SILIKON SNODDAR, MAMMA BETALADE, HORSE FEELING, ?

GRÅ/SVART SVANS BORSTE, MAMMA BETALADE, ?, 20KR

SVARTA DISKBORSTAR, MAMMA BETALADE, ULLARED, ?

SVART SVETTSKRAPA, JAG BETALADE, ?, 9KR

BLÅTT SKRITTÄCKE, JAG BETALADE, COPPERFIELD, 99KR

SVART LÄDERGRIMMA, MAMMA BETALADE, ?, 60KR

BLÅTT SCHABRAK, JAG BETALADE, COPPERFIELD, 119KR

BLÅA LINDOR, JAG BETALADE, ?, 40KR

8ST ANSIKTSMASKER, JAG BETALADE, ?sTÅR KANSKE OM NI TITTAR NOGA, 9KR/ST

SVART MASCARA, JAG BETALADE, NIVEA, 99KR

TÄCKSTIFT, JAG BETALADE, NIVEA, 60KR

"RAK GREJJ" TILL ÖGONBRYN M.M., JAG BETALADE, ?, 89KR

NECCESÄR, JAG BETALADE, BJÖRN BORG, 70KR

GODIS OCH TUGGUMIN

PIKÉTRÖJOR, MAMMA BETALADE, ?, 50KR/ST

SVART OCH VIT T-SHIRT, MAMMA BETALADE, SOUTH PARK, 70KR/ST

VIT T-SHIRT, MAMMA BETALADE, ?, 70KR

Det var allt :)

/;Mimmi

Hemma

...Från allt :) Ullared och stallet! :) Ska lägga upp allt jag köpte, pris osv :) Orkar dock inte göra det nu ska kolla igenom spanskan och sen slappna av liite, duscha och sen kan jag nog lägga upp dem :P ;) Skriver om ridpasset sen oxå :) Heej så länge:)

/Mimmi

stoooor applåd!

Godmorgon :) Jag förtjänar en stooor applåd! INte nog med att jag gick upp 05.30 utan dessutom lyckades jag få ner lite mat! Jag är bäääääst! :P;) Dra till Ullared om ngra minuter :) Heej!

/Mimmi

Inköpslista! :)

Ullareds tripp – Inköpslista

·       Lindor baby blå, baby rosa, Marin blå, röd =240kr

·       Schabrak baby blå, baby rosa, Marin blå, röd =396kr

·       Svarta silikon snoddar, till tränset 15kr

·       Hällor 20kr

·       Man/svans borste 30kr

Om jag har pengar kvar blir det….

·       Mascara 130kr

·       Fler hästsaker (?) :P

·       Godis, tuggummin

Inköpslista – mamma betalar

·       T-shirtar, simpsons

·       Hood tröjor

·       Hjälm deo, ridtröjor, piké tröjor i matchande färger

Bett, tredelat


Yes, det var min lista :) Ses imorrn, ska försöka blogga på morronen men annars blir det ett tidsinställt :)

/Mimmi


Ridpasset

Hon var super fin idag :) Gick jätte bra i både skritten och traven :) När galoppen kom började hon stolla sig, men, men, hon har ju faktiskt inte fått galoppera ordentligt sen hon blev halt så.....:)Listan får ni i ett annat inlägg :)
Kramar så länge :)

Nonstop muffins! <3 Skriva receptet ngn gng? :O

/Mimmi

Sova snart :)

Heej! :) Hade tänkt äta lite, duscha, kolla igenom spanskan o sedan nana för imorrn är D-day! :) TAGGATAGGATAGGATAGGA!!!! Ngn mer som ska me? :) Ni ska liiite senare få listan på grejjorna som ska inhandlas och lite om ridpasset ;) Så vi ses lite senare :)


/Mimmi

ULLARED NÄSTA!

YEEES!!! Imorrn bär det av :D!!! Med pengar på kortet och tjejjor på bussen bär det av mot ULLARED! Vi samlas 06.30 -.-' Ingen sovmorgon här inte :P Upp vid 5 - halv 6 på morronen gott, elr inte! Men sjukt taggad och ska lägga upp en "att handla lista" när jag kmr hem från Clara :) Så vi ses lite senare :)


/Mimmi

Modell!

Haha...fotar Clara lite som kör modellstajl :) Lär inte få visa dem :P Men ses sen :)
/Mimmi

hemma hos clara nuu..

Rubriken :) därav dålig uppdatering :) ses sen :)
/Mimmi

Nyduschad!

Jopp, nyduschad, precis som det står i rubriken ;) Jag är jätte nyttig och åt innan fil och müsli *MUMS*:) Det var goodie, goodie om ni ville veta :) Ska städa klart lite nu o imorrn blir det till Clara och hålla henne sällskap när hon städar ;) ULLARED NÄSTA! :D
/Mimmi

Inte så kaxig...

Haha....:) Hemma från stallet o ska snart hoppa in i duschen, tänkte skriva lite om ridpasset först :)
Skrittade ut på Gelis på vägen först, inte så uppskattat som jag trodde...? Aja, gick hem igen och red i ridhuset. Hon gick fint i skritten, men sen började dom släppa in hästarna från hage A kl. var typ 18.40 så de va inte jätte ljust....Pollarna kom i full sketa och Gelis blev livrädd och sprang till andra sidan ridhuset i världens fart....! Hon blev "lugn" först när hon stod i andra delen av ridhuset upptryckt mot väggen. Då släppte allt och hon "kissade ner sig" (Brukar inte kissa i ridhuset) Så rädd var hon...! Sen var det typ omöjligt att rida henne, så fort ngt lät/syntes utanför ridhuset blev hon livrädd, så de blev typ bara skritt! Därav rubriken, hon brukar alltid vara så kaxig, men inte nu!:P Inte kul att hon var rädd men att hon verkligen släppte på all kaxighet :P Ska som sagt in i duschen o sen blir det lite mer städ...-.-' aja, vill man ha pengar så.... Ses sen :)


/Mimmi

Ingen slapp helg...

Heej!:D Man kan inte anklaga mig för att ha latat mig i helgen iaf :P Igår: Gick upp 07.45, städade i 4.5h *PUST*
Idag: gick upp 08.45, städat i 4.5h och mer ska det bli ;) Haha....Nej men ska städa i MINST 1 timma till :) 50kr/h får jag, så alltså 10 * 50 = 500kr :D CASHA IN!!!;) Städa är som träning :) I början suger det och man blir jäätte uttråkad ut, men efter en stund blir det lättare och e inte sp tråkigt längre :) Ska iaf ta o duscha snart e svettig..!:/ Man blir det konstigt nog av städning...?
Rensade ur alla våra skor :P Bilda höööög! ;)

/Mimmi

God morgon :)

Ovanligt tidigt jag gick upp på en Söndag :) Äter frukost och har städat lite i köket, känns som om huset e mitt typ :) Ska, när jag ätit klart, fortsätta städa.... :) elr :(  Det blir nog båda :)=PENGAR!!!! :(=städa är inte suuuuper kul direkt! Jag vaknade och tittade ut, SOOOOOOOL :D Gick ner i köket, tittade på termometern som visade 5.7+ :D Snön smälter :)

30cm äcklig snöööö! :(

/Mimmi

Städat klart för idag :)

Färdig för idag med städningen, 4 timmar i sträck tkr jag personligen inte e så dåligt :) Alltså tjänat 200kr idag, men mer ska det bli imorrn :) ses senare ikväll :)

/Mimmi

Städar...

Halluu :) Sitter och pausar från mitt storstädande! :) Städar hela huset och kmr tjäna massa stålar ;) Ska gå till ullareds resan, OC! :) Blir inget stall idag då jag ska hinna så långt som möjligt med städningen idag....:/ Men det kan vara skönt att få EN dag ledigt oxå :)(Det där med ledigt kan vi ju diskutera..) Så vi ses ikväll o så kan ja skriva lite om tävlingen oxå :)
/Mimmi

Sjukt stolt!

Godmorron :) är så sjukt stolt över mig sj! Jag vaknade 07.43! OMG! Haha....:P O först när ja vaknade kolla ja på klockan o tänkte, "Mimmi, du kan ju inte försova dig, dummhuve" så jag gick ner i köket o bara "oj...Jag gick upp en kvart innan jag skulle.....Duktig Mimmi" :P Hehe...Ska äta lite, städa ett akvarium o sen vid 11 bär det av till ngn bugg tävling :) ses sen :)
Jag ser trött ut jag vet och jag ser röd ut, ja vet...men jag sitter vid
en röd filt som speglas i huden på mig :P
Nu har ni sett hur jag ser ut idag :P Nu ska jag bara välja converse
oxå ;)

/Mimmi

Miss...

Oupps...Hade missat att jag skulle med min kära moster till ngn bugg tävling imorrn :S.....! Aja, det löser sig nog :) Får väl ta det sista i huset på Måndag iaf, tror faktiskt inte mamma dör :P Ses imorrn :)


/Mimmi

Med och tävlar!

http://snobbryttarna.blogg.se/2011/february/var-med-och-tavla.html#comment

Behöver jag säga mer än det som står på bilden? :)

/Mimmi

UNDERBARA FINA POWNIE!<3

Ooohhh...! Min pownie är helt och hållet underbar!:)<3 Hon gick hur fint som hellst idag :) Sånna här dagar älskas verkligen <3 :) Ta bort snön och HELA dan har varit helt perfekt! :) Lite mer detaljer om ridpasset :)
Jag började med skritt på fria tyglar i 5 min och tog sedan tyglarna. Skrittade henne i ytterligare 20min, gjorde mkt skänkelvikningar, korsa bakbenen, framdelsvändningar m.fl. lösgjörande övningar :) Hon var fin och lyssnade jätte bra, pigg och framåt var hon oxå :) Sen tog jag trav och det gick mkt bättre än igår och efter typ 3 varv släppte hon i höger varvet och gick riktigt fint :) Testade galopp oxå gick inte sååå bra :P Men det kan jag inte räkna med hlr.... Men efter galoppen gick hon perfekt i traven :) skrittade sen av barbacka :) Sitter o tittar på "Family guy":P Snart ska det ätas oxå, ses sen :)

Inte dagens utan gårdagens :) Mina stövlar e sönder...:(

/Mimmi

Tränat

Heej på er! :) Harprecis tränat lite :) 2km jogg och 50 situps, jag vet att det inte e mkt men jag har aldrig innan tränat (Har gjort det nu i 3 veckor), så måste vänja kroppen lite :) Ska om en timma typ upp till stallet, men tittar just nu på "Legend of the seeker" :)
Tks? :)
/Mimmi

My Balls!

Slutade idag 12.30 :)(Y) Det e gott mos :P Ska ta o träna lite granna hade jag tänkt o sen blir det stallet till underbaraste pownien :D Lite surt dock att bara få skritta typ....:/ Men bättre än att inte ha henne alls :)<3
sesssssdssssss :=)

Hur gott får man ha det en Onsdag morgon 07.50?

/Mimmi

Gomorron

Sitter o äter frukost (Y) ska efter skolan va med Clara, men jag vet inte om de blev nåt? :O Ska sen iaf träna, plugga och åka till världens finaste pownie :)<3 Ängsgårdens In-gela :) Det hade kommit 30 cm snö på vissa ställen när jag vaknade -.-' :@ Hatar denna JÄVLA snön!!!!!!DÖDÖDÖDÖDÖDÖ! ses sen :)

Mobba inte lindorna, dem e för långa och jag vet det.....ska klippa dem snart!

/Mimmi

:)

Hemma från stallet :) ok, för typ 2 timmar sen, men, men :) Har nu gjort ett avtal med pappa att om jag (Fr.o.m Onsdag) sparar 100 kr /Månad Alltså ,1200 på ett år, får jag 50 kr av honom, då ahn e helt hundra på att jag kmr losa, men icke, efter ullared ska jag spara på :) stöd tack :) Ska snart duscha ses imorrn, gó natt :)


/Mimmi

Perfekt!

Just nu är allting perfekt :) Det är sol, jag hade världens skojjigaste sissta lektion ;) och jag kmr käna massa pengar i helgen :) Jag e så glad så jag sitter o ler!:P Ska snart dra till stallet, ska rida lektion :)(Y)HEeeeeej!



/Mimmi

pluggat

Har precis pluggat klart....89 spanska glosor, wiie..-.-' och försökt skriva på lag och rätt dramatiseringen men jag fattar typ ingenting så Anna får hjälpa mig med detta :P Det är ju inget måste men eftersom jag redan vet att jag får göra allt iaf så kan jag ju lika gärna börja... Ska plugga engelska egentligen, men jag orkar inte + att jag glömde engelskan i skolan....Ska nog börja med Tacosen nu :) Hörs kanske sen :)



/Mimmi

Länge jag höll mig va?

Jag vet vad jag sa men nu måste jag få skriva ut lite granna :) Har varit i skolan nu och gick hem på lunchen och packade, åt och städade upp mitt bombnedslag till rum :P När jag kom hem o gick in i rummet blev jag helt chockad över att golvet syntes (a) Haha...sån ängel jag e ;) Nu ska jag iaf plugga o åker inte till stallet förräns 7 idag :) Mamma har typ möte på jobbet, surt när man varit ledig hela dan ;) Ska iaf plugga nu :) Kramizar

Hur gott får man ha't? :)

Det blir kanske färre inlägg, så kan jag säga utan att ljuga :)
/Mimmi

nere ett tag

Bloggen kan vara nere ett par dagar då jag inte fokuserar på annat, o jag som e dålig av naturen på att plugga måste verkligen göra det ngra dar framåt...Men nu har jag iaf sagt det :)

/Mimmi

REDO!

Nu är jag redo för konserten (Y):)
/Mimmi

Club villian!

Halluu :) Hemma från skolan nu (Y) Skulle ju bloggat vid 9 men var med Clarax2 så det blev inget, vi har håltimma i 3 timmar efter första lektionen -.-' Skolan gick iaf snabbt idag :) Och jag kom långt på tekniken(Y) Rasten var ju bästa hittills XD Haha....Lunchen blev makaroner och sen gjorde Clara Skogh vääääääldigt "genomstekta" bacon XD Det lät verkligen *KRAS* När man tuggade :P Men hon lyckades riktigt bra med kolakakorna :P(Y) Det gjorde min dag :)<3 Ska inte till stallet idag då konserten är idag :/ Men ska snart repa lite och sen byta om o göra mig iordning :) Plugga spanska o träna blir det när jag kmr hem :) Så vi ses lite senare :)

Hur ser eran agenda ut för idag? :)

/Mimmi

Ny dag, nya tuffa tag!

Som rubriken säger så är det en ny dag och dax för lite nya tuffa tag! Har legat och tänkt på hur jag ska göra med Gelis så hon står still när jag hoppar upp.....Många tänker nog att "ta och hoppa upp på en pall." Då är det just det där med pallen att hon vägrar stå i närheten av den....Men hennes förr ägare hade inga problem med uppsittningen elr ngt sånt, hon hoppade ALLTID upp med pall! Så det är just nu så jobbigt....Men det känns verkligen som att vi behöver stärka relationen ett snäpp till, så hon börjar lita på mig...Men jag har funderat ut en grej jag ska göra och det ska testas på Lördag och/elr Söndag, så då uppdaterar jag er om vad jag har gjort och om det funkar, framför allt.:)Har ni ngra tips får ni väldigt gärna kommentera :) Håll tummar och tår för mig :)
Så vi ses runt 9 (fm) :)

?<3

/Mimmi

Diss

Måste tvr dissa alla bloggar/bloggare som inte uppdaterar/blir uppdaterade...! 1 inlägg om dagen är inte tillräckligt, de blir ärligt inte kul o läsa då...! Tänk på detta alla bloggare, man tröttnar på att sitta o vänta på alla inlägg som aldrig kmr...! Min åsikt iaf :) Har som tur är bara 2 bloggar som jag följer som är så här jobbiga :P

Skärp er nu, för era läsares skull!
/Mimmi

Hemma :)

Hemma från stallet :) Ibland blir man bara arg... Som tex när hästen vägrar stå still när man hoppar upp -.-' Gahh...O vad arg man blir och man vill ju inte vara arg/dum mot pollen men ibland så krävs det...Då hon e lika dum mot mig OC! Aja ridpasset gick väl iaf bättre, inte super bra då hon var irriterad på mig/det runtomkring men mot slutet gick hon fint och även i traven släppte det :) Ska göra lite läxor (OMG) och kanske träna sen, men det lutar mot ett nej....Har iaf tagit ngra nya kort idag :) Ses sen :)

<3

/Mimmi

Dag 8 - Min inriktning

Inriktning: Dressyr OC ;)<3 Innan var det hoppning men jag har ju "mognat" lite :P (Hoppryttare, ta det inte på fel sätt :))
Vrf?: Innan tkt jag att dressyr var en "action lös" gren, men det var för att jag aldrig provat på "riktig" dressyr. När vi köpte Gelis var jag fortfarande inriktad på hoppning, men med tiden blev det roligare och roligare med dressyren då Gelis kan det. Så hon fick lära mig och nu är dressyr det roligaste dom finns, när man väl vet vad som ligger bakom hela grenen. :)
Hoppningen då?: Ja, hoppningen är väl skoj ibland och Gelis brinner ju verkligen för det men för ett tag sen blev jag rädd för hoppning, Vilket är väldigt surt! :/

Kräket mitt vägrade stå still under fotograferingen :P

/Mimmi


Vägen hem till mig!

Halluu :) Hemma från skolan nu :P Gott med hemkunskap på Måndagar, sista lektionen :P(Y) Ska snart, tyvärr, spela och ikväll elr om jag hinner nu, träna lite :) Har blivit väldigt inne på den här banan med att jag ska träna :P haha... Aldrig förut, det är lite synd bara att hockeyn går på TVn där nere :/ Kan inte alltid träna då ngn nube sitter där nere :P Längtar efter min pownie och vill ut o tävla NU! :'( Stora problem jag har ;) Bloggar mer sen :)

Vet att det bara e samma bilder typ, men ska ta mig i kragen och börja fota lite :P För er :)

/Mimmi

Morron

Godmorgon på er *GÄSP* :) Sovit gott? Nej inte jag hlr....Ska till skolan om 40 min elr så o sen ska jag spela och åka till min kära pownie och sen kanske träna, men de kan vara hockey i källaren o då kan inte jag de....Har iaf tänkt på er hela natten :) Ni gjorde ärligt min dag igår, men hej då så ses vi runt 3 :)
Haha....mobba mig inte :P
/Mimmi

Natti, natt =)

Ska gå och lägga mig nu, stora kramar på er jag kmr ha så många trevliga drömmar tack vare er :) Sleep tight <3


/Mimmi

Stort tack <3

Stort tack till alla läsare, ni har verkligen gjort min dag idag <3 :) Fortsätt läsa och kommentera och ge tips på vad jag ska skriva om som kan vara intressant för er :)<3

/Mimmi

Luminary ones!

Hemma från stallet  och min underbara pownie:) Haha...Gelis har skaffat ny pojke ;P Ist för Shang tog hon Vanceur :Phaha... Lite om ridpasset då :) Hon lyssnade inte sp bra på mig i början, men Isa o Sara hoppade o hon älsssskar att hoppa så de e förståeligt :) Sen lyssnade hon, när hindrena var borta, och blev riktigt nöjd med formen :)(Y) I slutet släppte hon även i traven och gick jätte fint där med :) Red bara i 45-50 min idag då min syster o mamma stod o väntade :P Men hon gick iaf helt ok idag:)(Y) Har nu även planerat min outfit tills på Torsdag :) Haha....redan ;P Ses senare :) Kramizar på er


/Mimmi

Dubbelokolla...

...ALLTID! Jag tittade på när konserten skulle vara (tid) då råkar jag se att det inte var imorrn jag skulle spela utan på Tisdag...så, ja dubbelkolla alltid :) Haha...ville bara tipsa er om det :P Jag ser framför mig när jag går in i missionkyrkan vid 5 så står jag där själv och minuterna går och jag undrar "Var är alla?" Haha.... Så kan de gå ibland :P

/Mimmi

Rörelse utan gränser!

Halloo :) Sitter o kollar på "rörelse utan gränser" :) en hästfilm om stretching, träning, muskler osv :) Har precis tränat oxå, de va inte så farligt jobbigt så mina muskler blir oxå starkare o starkare :P Ska faktiskt tipsa om denna film, ganska lärorik faktiskt :) Ses sen :)


/Mimmi

Goomorron

Vaknade för en timma sen typ :) Duschat och ätit och ska snart ta och träna lite :) Löpbandet får stor hiss :)(Y) Sen ska jag spela och när mamma o pappa kmr hem ska jag städa deras bilar och sen dra till stallet :) Älsklingen :)<3 Vill ut och tävla :/ bloggar mer sen :)


/Mimmi

Natti, natt =)

Hade tänkt gå o lägga mig nu :) ses imorrn :)

/Mimmi

You raise me up!

:) Varit i stallet nu då :) Gelis var fin idag :) Lyssnade bra i början o slutet men i mitten slutade hon typ lyssna.... Aja så kan det var ibland, hon e ju inte ngn robot (Vilket e väääldigt tur!) :) Skulle vart med Clara egentligen men det gick inte :/ surt! Har idag spelat, bytt lakan och dammsugit rummet :)(Y) Jag e sååå duktig ;P Sitter och kollar på "Austin Powers in Goldmember " Haha... sjukt kul e den :P Tänkte fortsätta med det nu :P

Vill ha sommar nu! Smultron, Jordgubbar och uteritter! :(

/Mimmi

målar igen :)

Har nu målat Malins naglar. :) Lite fransk maniky blev det :P Blev redigt bra faktiskt :) Har dock ingen bild på det men jag har lite bilder på "utrustningen" :P

Haha...:P

/Mimmi

Ni kmr förstå sen.... 2


Good morning :)

Sovit gott? :) Har själv gjort det :)(Y) Gick o la mig typ 11 igår och vaknade typ 9 :) Var på morgonen och matade min grannes kanin, dem e i sthlm, och det var uppskattat med lite mat :) Ska ta o städa lite nu, tror jag ses sen :)
Lilla-vit :)
/Mimmi

:)

Hemma från stallet :)(Y) Idag har jag ridit Gelis och busponnyn Monis :) Det gick väl sådär med Gelis, mera åt bra hållet :) Och Monis red jag idag pga att Ägaren var sjuk, hennes dotter rider henne (B-ponny), så vi hade henne idag. Monis slänger av henne i galoppen varje gng hon rider, men hon försökte inte ens idag :) Lät henne springa av sig ordentligt eftersom hon inte galopperat ordentligt på hyfsat länge, ordentligt svettig när jag var klar, men hon skötte sig exemplariskt :)(Y) Sitter nu och kollar på "American pie The wedding" Tummen upp för den (Y) :) Vi ses imorgon :)

Ängsgårdens In-gela! <3 :)

Mon-ami! :) Busponnyn

/Mimmi

Målar

Sitter o målar naglarna :) Tks? :P ;) Gör typ alltid i olika färger, vill inte se för "fancy" ut i stallet :P ;)
Awsome picture or what? ;)

/Mimmi

Heej!

Hemma :) Fredagar gillas :) Softa lektioner och slutar tidigt (Y) + att idag så var det sol ute och jag spelade en extra lektion och det gick riktigt bra :)(Y) Ska idag spela ännu mer, åka till älsklingen och sedan åka hem o putsa :) Funderar på att träna lite sen oxå, mamma slutar vid 4 så...:) Men har precis ätit så går inte just nu :P

CALLLLE!:D<3 och en drogad Mimmi :P

/Mimmi

Fredag :)

Äntligen Fredag...Ngn mer som längtat? :) Efetrsom det dessutom strålar sol genom fönstret får jag riktig sommar feeling :) Idag ska jag spela (Idag igen *SUCK*-.-'), åka upp till pollen, putsa träns och sadel och kanske om jag orkar träna lite hårdare idag....Jag slutar ju trots allt 13.10 :) Men ett stop hos mormor och morfar blir det nog :) Just nu har jag lust o baka typ en jordgubbs tårta och gå till dem i shorts och t-shirt, synd att de e aningen för kallt för de ;) :P Ska göra mig iordning nu :) Ciao :)

Calle :)<3

/Mimmi

Lektionen

Lektionen gick förvånansvärt bra :) Hon kändes mjuk o fin o lyssnade bra på mig :D(Y) Det var jätte kul att få "komma igång" lite halvt och veta hur jag skulle rida henne osv, osv :) Ska spela och träna glosor snart men just nu tar ja de lite lugnt :) Jag bloggar nog lite mer senare :)


/Mimmi

Ni kmr förstå sen...


Hiss

Jag ska hissa maraboue polka :) Smakar aset gott! :D


/Mimmi

Buenos días!

Halluu!:)  Nu har jag tränat och ätit :) (Y) Orkade inte träna så mkt idag men, men... Ska ju rida lektion sen :) Skolan gick faktiskt riktigt snabbt idag :) Och spanskan...Jag fattade...(?) Jag har aldrig innan känt att jag fattat vad dem snackar om, men idag så funkade de :D Ska senare ikväll, elr nu, spela (!!!!!) och träna engelska verb och sedan plugga till spanska provet om 2 veckor :) Det blir kanske mer träning senare oxå, men de får vi se....:/ Bloggar mer när jag varit hos Gelis :)
/Mimmi

buenos...?

okej så proffsig kanske jag inte  e på spanska än...elr? ;P Haha...Gó morron iaf, sovit gott? Nej inte jag hlr, vill vända tbks till sängen nu *GÄSP* Sitter iaf, som i alla min morron inlägg, o äter frukost. Orkar inte fixa så mkt på mig idá....idag blir det vacker utan spackel som gäller ;) Dock har jag på min *HOST* palestinasjal....Jaja, Johans palestinasjal :P Men ska snart dra så vi ses halv 4 :) Första lektionen, i skritt dock,  sen hon blev halt idag :DLÄNGTA!

Chippen :) <3

/Mimmi

Hiss

Ska ta o hissa "Regular ordinary swedish meal time" :P haha...Dom e aset bra :P Här kmr en film (Filmerna  e på svenska...elr tja swenglish ;))
http://www.youtube.com/watch?v=0L40f39bPII&feature=relmfu

Haha....:P

/Mimmi

Dag 7 - Top 10 favorithästar

  1. Ängsgårdens In-gela, OC :P
  2. Calle <3
  3. Chippen, även om jag inte träffat honom på ett år.....:/
  4. Aragon
  5. Zebben
  6. Mulle
  7. Vanceur, Jag har börjat tka om honom (?)
  8. Mon ami
  9. Lukas
  10. Astria, hon verkar hel mysig :)
Det var alla :)
Vanceur :)

/Mimmi

Hemma igen :P

Nu e jag hemma igen fast från stallet denna gng :) Red Gelis och hon kändes riktigt fin idag, blev även lite skritt barbacka....Mina egna försök var ju dödsdömda men sen kom mamma o hjälpte mig o då stod hon still :) (Y) Femte gngen idag :) Ska snart gå o spela o sen spanska o sist träna, om hockeyn hinner ta slut :/ Annars blir det inget....! Ska nu gå o äta lite Maraboue Polka, gott or what? :) Ses senare

Mobba inte :P

/Mimmi

.....

Hallu :) Kom precis hem från Jkpg o ska snart sticka tilll stallet då vi har insläppet.....operationen sker 19/4..... Blev inte Charlies men granngården o eco hallen :) Jag skulle ju inte köpa ngt, har inte råd....ULLARED :D Men mamma ropar så sak sticka nu :) Puss o kram :)

/Mimmi

Hemma

Hemma en sväng nu om en halvtimme dras de till jönköping :/ Ska nog till charlies sen iaf :) Än så länge har dagen vart helt ok, förutom NO:n då alla killar var på mig det var skit jobbigt och jag kmr få blå märken pga att Alec satt och snärtade mig på armen :( Kmr förhoppningsvis lite tidigare till stallet :) Ses sen


/Mimmi

Spelningen

Behöver beskriva den med ett ord....SKIT! 10 minuter innan jag ska gå till orkestern sitter jag och övar lite smått, vad står det då på ett utav notbladen? Jo att jag ska spela 2 låtar till....Oj vad lycklig jag blev, 2 låtar jag inte övat ngnting på... Så när dom spelar på dem hänger jag inte med ett piss....Resten av låtarna gick hyfsat men kanske inte super....Men alla andra spelar så j*vla snabbt, jag hinner inte med att se noterna, ärligt....!Och konserten är om 1 vecka, jag får spela typ 1 timme varje dag....:/ Nu ska jag inte tänka mer på min misslyckade dag utan gå o sova :) godnatt


/Mimmi

Dag 6 - Det här äter mina hästar varje dag

Mrorgon: 2kg hö, morötter
Middag: 2kg hö, morötter, 1/2 DL mineraler
E.middag: 1kg hö, morötter
Kväll:3kg hö, morötter
Efetrsom fången inte e helt bort ännu får hon ingen kraft....

/Mimmi

nu har jag tid

Nu hemkommen från stallet :) Blev ingen ridning då det stod på tavlan "Harvning 8/3 19.00" kom dit typ 18.40.....Gick med henne 40 min ist. Har nu redigt ont i magen och det står en semla i kylen som e min :/ Men, men sånt e livet....Gelis va fin i benen idag och hyfsat pigg :) Går framåt :) ses


/Mimmi

snabbt

kör ett lite snabbt inlägg nu, måste till stallet så hinner inte säga nnat än att jag skriver mer sen :P
/Mimmi

Idag

Har varit i skolan och kom hem för en stund sen... Alldeles strax ska jag spela lite och sen ska jag till orkestern :/ Surt....Inte helt klar med designen än men jag jobar på :) Ses sen :)


/Mimmi

Fixa till

Inte riktigt klar med designen än men snart så :) orkar dock inte fixa det just nu :)

/Mimmi

fixat o trixat

Nu har jag suttit o fixat o trixat i 1 o en halvtimme o nu orkar ja inte mer....Jag försöker mer sen när jag e utvilad, de e en liten suprise :) ses imorrn Godnatt :)
/Mimmi

Dag 5 - Det här finns i min rykt låda

  1. Uttunnings sax
  2. knopp kam (?)
  3. svarta snoddar
  4. Idomin
  5. Vita snoddar
  6. Damm borste
  7. Rotborste
  8. Ansikts borste
  9. ? (Man drar bort hår och spån från täcken/Schabrak/Lindor med den)
  10. Svamp
  11. Sax
  12. Arnika (Liniment)
  13. Hovkrats
  14. Rykt borste/Rykt skrapa
  15. Söndrig svansborste
spån/Hår/Halm

Pälsglans

Ja, då vet ni vad som finns i min ryktlåda :)
/Mimmi

Stallet

Vart i stallet nu då :) Sitter nu och äter macka och oboy...Jag skippar träningen idag och tar det imorrn elr Onsdag, det spelar faktiskt inta ngn roll vilken dag jag gör det så länge det blir gjort 2 ggr veckan :) Ska ta o spela lite fiol snart och sen ta upp tvätten men tänkte först skriva lite om ridpasset :) Gelis var ofokuserad och lyssnade inte...Det blev inte bättre av att HF tog upp A volten (där dörren inte e) eftersom hon hade lektion (För AB) Då blev hon ju ännu mer okoncenrerad på mig och bara på vad som hände utanför dörren...:/ Hon var iaf piggare idag :) det e positivt :) Kan förhoppningsvis (beroende på vad Anette säger) vara med på Torsdag, men inte köra lika hårt som resten :) Behöver verkligen träna, jag har tappat allt på 2 veckor :( Ska försöka ta många privatlektioner nu :) Ska äta klart nu :)

Kisse ;):P

/Mimmi

heej

Varit i skolan nu då... hemkunskap på Måndagar äger :) Sista lektionen = Ingen mat hemma sen :) (Y) Ska snart dra té stallet och rida pållen som bara blir bättre och bättre :D Har dessutom skrittat henne barbacka 4 ggr nu :) Har gått helt bra då hon inte flyttat på sig 2 ggr, vilket känns väldigt bra :) Ska se om jag snart kan rida henne barbacka :), kanske idag? Förmodligen inte, men man kan ju hoppas :) ses sen då ska jag spela, träna m.m. :)

Bjuder på ett hett fjortis kort på mig sj ;)

/Mimmi

hallu

God morgon på er:) sovit gott? det har inte jag....har inte sovit ett piss inatt....aja, sitter här med frukosten i handen och har på dagens myskläder :)(Y)Om ngn timme dra till skolan....:/hade ju gärna sovit ist ;) See u after school :)
/Mimmi

Vad ska rubriken va? :P

Kan inte klaga på ngt idag :D allting har varit helt underbart (Y) Nu kmr som vanligt en liten lista :P
  1. Det har varit sol hela dagen, solen sken fortfarande vid 5
  2. Jag och Clara har utfört dagens motions pass
  3. Min pownie var ännu bättre i benen idag
  4. När jag kom hem stod maten på bordet
  5. Jag är inte lika sugen på godis längre, men tror jag ska ta en glass
:D Bara awesome stuff :) Nu ska jag tillägna Clara en liten hälsning...
Clara... snella, söta, gulliga, underbara, bästa kompis jag tillägnar en liten hälsning och ett stoooort tack till dig för en underbart skojjig dag :) /Mimmi
Hahah... jag e lam :P


/Mimmi

perfekt väder för en piggelin:D

De e sådant skönt väder och jag skulle ha städat mammas bil men pappa har kört iväg med den så jag hinner inte det... istället tar jag en piggelin och välkommnar sommaren ;P Jag har gjort allt jag skulle idag, utom mammas bil då, och känner mig väldigt duktig :) Ska snart börja byta om och cykla till Clara :)


/Mimmi

Good morning sunshines :)

Aaa... solen lyser, det e varmt kan det bli bättre? :) Ska ju göra lite gojjs idag men sen blir det nog cykla upp till stallet med Långben ;P Haha...Ska fortsätta göra mig iordning :) (Y)


/Mimmi

ännu ett :P

haha..ännyu ett inlägg :P Sitter o pratar med clara över webben som äter banan ;P haha... Hon skulle ha glass men det fanns ingen så det blev banan ist ;P

/Mimmi

ett till inlägg

Hahaha...har uppdaterat väldigt bra idag tkr jag ;) Har inget alls att göra med att jag har så häääääär tråkigt :P Nej, nej, inte alls :P Haha... Egentligen borde jag gå o spela elr ngt men jag orkar helt ärligt inte :P Imorrn skulle jag ju vart me Clara men eftersom hon e sjuk blir det det andra akvariumet imorrn, dammsuga rum, byta lakan och spela fiol.....Hmm... kanske städa mammas bil oxå :) tjäna lite pengar till resan :) (Y) Nee, nu får jag ta o göra ngt annat, men kan inte lova att detta  e sista inlägget :P


/Mimmi

born this way

Har kommit fram till att om man lyssnar på Gagas senaste låt "Born this way" och hör texten e den faktiskt riktigt "djup" :) Den e ju bra annars oxå men texten e för en gngs skull redigt bra :)



My mama told me when I was young
We're all born superstars
She rolled my hair, put my lipstick on
In the glass of her boudoir

"There's nothin' wrong with lovin' who you are"
She said, "'Cause He made you perfect, babe"
"So hold your head up, girl and you you'll go far,
Listen to me when I say"

I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way
(Born this way)

Ooo, there ain't no other way
Baby, I was born this way
Baby, I was born this way
(Born this way)
Ooo, there ain't other way
Baby, I was born this way
I'm on the right track, baby
I was born this way



Give yourself prudence and love your friends
Subway kid, rejoice the truth
In the religion of the insecure
I must be myself, respect my youth

A different lover is not a sin
Believe capital H-I-M (hey, hey, hey)
I love my life, I love this record and
Mi amore vole fe yah


I'm beautiful in my way,
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way

Ooo, there ain't no other way

[ From: http://www.metrolyrics.com/born-this-way-lyrics-lady-gaga.html ]

Baby, I was born this way
Baby, I was born this way
(Born this way )
Ooo, there ain't other way
Baby, I was born way
I'm on the right track, baby
I was born this way

( Queen ,
Don't be , Queen )

Don't be a drag, just be a queen
Whether you're broke or evergreen
You're black, white, beige, chola descent
You're Lebanese, you're orient
Whether life's disabilities
Left you outcast, bullied or teased
Rejoice and love yourself today
'Cause baby, you were born this way

No matter gay, straight or bi
lesbian, transgendered life
I'm on the right track, baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
chola or orient made
I'm on the right track, baby
I was born to be brave

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way

Don't hide yourself in regret,
Just love yourself and you're set
I'm on the right track, baby
I was born this way, yeah!

Ooo, there ain't no other way
Baby, I was born this way
Baby, I was born this way
(Born this way )
Ooo, there ain't other way
Baby, I was born this way
I'm on the right
/Mimmi

mums

*Mohaha* Har kommit på en elak plan ;) Eftersom jag inte har råd med ngt godis så ska jag ta o äta jätte mkt glass ist *Mohahaha* ;)

/Mimmi

Happy face:)

Gelis blir bara bättre och bättre(peppar, peppar ta i trä) :D (Y) Idag va hon pigg och glad och super myys att rida :)Efter ridpasset skrittade jag dessutom av barbacka för tredje gngen och hon stod helt stilla :D tredje gången gillt brukar man ju säga ;) :P Blir inte va me clara imorrn :( Hon e sjuk.... Hoppas veckorna till ullared går fort, då jag inte har råd att köpa ngt godis, måste ju spara ;)


/Mimmi

yey :D

Har nu tagit reda på ,efter typ 1 timma, att lindorna på ullared kostar 60kr :D yey då kostar alltså ett "set" 159kr (om man ska vara på kronan ;)) Yippi :)


/Mimmi

Lyckorus...

Asså jag e överlycklig, verkligen :D Det har hänt jätte många bra saker idag, endel inte lika viktiga men ändå skoj och jag ska ta o skriva de i ordning som de hänt:P

  1. Vi slutar 13.10 på Fredagar
  2. Jag har tränat andra passet denna veckan idag
  3. Jag har sett det bästa avsnittet av "legend of the seeker" hittills
  4. Gelis var pigg och mkt bättre
  5. Hon var inte ett dugg tjock i benen efter ridpasset
Det viktigaste var ju självklart 4 och 5 men dem andra sakerna var lite skoj :) (Y) Lite om ridpasset då :) Hon var ju som sagt pigg och villig till trav och även liiite galopp (typ 6 galoppsprång, men iaf :P) =)))) Sviin duktig va hon me :) Har som sagt även tränat idag :)(Y) Jag e så duktig ;) Nu har jag bara kvar att byta glödlampa och spela :) Uppspelning....?ngn dag nästa vecka :P har ingen aning om när...:P


/Mimmi

Duktiga jag

Yes nu kan jag skriva lite :) Har suttit med läxorna och lärt mig rätssalen och alla engelska verb på G :) Kunde inte träna då det e hockey i källaren... får se när det blir, ngn mer gng i veckan iaf :) (Y) Har ju varit i skolan idag och följde sen med Clara hem :) Satt vi vid hennes dator och hon dampade lite halvt :P kul va de iaf :) Fhoppningsvis kan hon va på Sönda :) Har dock inte frågat ännu...;) Men det kmr, förmodligen imorrn :P Sen i stallet, Gelis e värre idag :'( Vet ärligt inte vad som händer sen, jag orkar inte riktigt tänka på det....:'( Ska gå och duscha nu och glömma alla bekymmer....Imorgon kmr nog nya.....

stor våffla or what? SAKNAR NY SÅ SJUKT MKT!!!

/Mimmi

orka...

orkar fasen inte skriva ngt just nu, men jag tänkte slänga in ett inlägg iaf ;) jag bloggar lite efter pluggningen och träningen :) ses


/Mimmi

Ridpasset

....gick la sådär... Åkte upp vid 19.00 så jag var uppe på ryggen 19.50, men jag var helt själv :-) Idag blev det inga lindor :/ det blev benskydd.... *SUCK* 19.35 var jag ju på G med lindorna och då så hann jag ju inte riktigt det,  dessutom stod jag i boxen och det går inte linda på halm.... Nej, men stel är hon och ont har hon, hon står och byter av benen hela tiden så hon har ju förmodligen fång.... *DUBBELSUCK* Men fint i skritten går hon och hon fick springa av sig så länge HON ville.... Hann inte riktigt fixa "dag 4" idag, men jag fixar det under veckan iaf :) Kom hem 21.15 så jag ska ta en dusch nu och sen gå o sova :)

Älskar nya mobilen och kameran på mobilen :D <3

/Mimmi

skola

Vart i skolan nu då...-.-' slutar iaf tidigare än alla andra losers ;) Haha.... ne men spelar man så spelar man :P Ja, har spelat oxå, kul för en gångs skull...(?):) Skriver lite sen efter ja vart i stallet, då ska jag ha tagit kort på "dag 4":), hade tänkt skriva lite om ridpasset sen me, men har kvällen ikväll så det blir lite senare :)

Bild från igår :)

/Mimmi

Depp

Nu e jag inte lika glad längre.... Blev väldigt depp över att Gelis har fång igen, men förhoppningsvis får hon det aldrig mer då vi som sagt lärt oss hur vi ska göra....Rids hon inte ,ngn e sjuk elr vi e borta, bort med all kraft....Hon lär ju få det igen men om vi e försiktiga och noga så, kanske, kanske inte....


/Mimmi

Halluu

Yes, yes, yes igen :D Dan har faktiskt varit ovanligt bra med bara ett par få hemska incidenter :)(Y)
  1. Min nya mobil kom idag...Den var tom över förväntningarna :)
  2. Kom fram till att alla mina tekniska saker funkar för en gngs skull
  3. Gelis gick helt ok idag
  4. Hon har gått upp liiiite i hull :)
Lite tråkiga incidenter som hände idag....:/
  1. Anette är 99% säker på att hon har fång (igen) :(
  2. Gelis verkar ha väldigt ont...:'(
Men 4 mot 2 e väl inte så pjåkigt? :) Fången e ju naturligtvis inte kul, men både jag och mamma har lärt oss super mkt som vi aldrig hade lärt oss annars....:) Erfarenhet är det man alltid ska och kan lita på :)
Ska ladda upp bilderna från min mobil nu så haj, haj :)

Calle & Mario

/Mimmi

yes, yes, yes :D

yeii :D Nu har älsklingen kommit, Världens snyggaste mobil :D<3 aset nice, skit sköna knappar (Y) Nu ska jag gå o leka lite med den ;) :P
Sony ericsson Hazel J20i <3


/Mimmi

RSS 2.0